Zuzana Matela - seriál "Naše klientka je nejlepší my.pled modelka"

Představujeme vám první díl z nového projektu „my.pled klientka = nejlepší modelka“. Za celou dobu, co my.pled značku budujeme, jsme se poznaly s neuvěřitelný množstvím inspirativních žen, což se stalo asi největším motorem pro naše podnikání. Vaše důvěra a spokojenost, ale hlavně vaše energie a nadšení. A protože chceme vytvářet reálný svět s reálnými ženami, tak jsme se konečně do toho pustily. Chceme předat vaši inspiraci dále i ostatním ženám.

V tomto projektu chceme představit naše klientky, které my.pled milují, jako modelky. Jde nám o uvěřitelnost a důvěru. Jako první vám představujeme Zuzanu Matela.

Zuzana Matela (43 let), dvě dcery (12 a 6 let), podnikatelka – majitelka kosmetického salónu Nebe7 na Praze 7.

Jejím největším adrenalinovým koníčkem je skydiving, kterému se pravidelně s manželem věnují už přes 12 let. Dokonce tento rok mají zaznamenaný Český HD rekord.

Je vášnivý sportovec. Cvičí v průměru 5x týdně. A kdy to stíhá? Musí kvůli tomu vstávat v 5,45 hod ráno, aby se stihla vrátit udělat snídaní, připravit děti do školy a školky, odvést je a pak se věnovat svému podnikání.

Před lety založila malé kosmetické studio Nebe7 v Praze www.nebe7.cz, kde se specializuje na beauty kosmetické ošetření pleti a tvarování postavy. (Kateřina U.Samková „Vyzkoušela jsem a stala se zákaznici, nikdo mě nikdy tak nehýčkal, jako Zuzana. A výsledek je vidět hned druhý den. Za sebe doporučuji :-)“)

Proč právě plédy od my.pled?

“Přesto, že jsem pořád v pohybu, jsem zimomřivá. Potřebuji se pořád do něčeho zabalovat, ale potřebuji volnost. A mojí výhrou bylo, když jsem objevila my.pled. Nejen že můžu být v teple, ale ještě to vypadá super a tak se v tom i cítím. Baví mě ta škála výběru pro více příležitostí. Nově jsem si zamilovala svetrové plédy, protože je mohu nosit celý rok.”

Foto z focení

A Výsledek už jste viděli na sociálních sítích