Vždycky je něco poprvé - Helas Ladies Club

Vždy je něco poprvé a jsem rády, že to bylo zrovna s Helenou Kohoutovou a jejím HELAS LADIES CLUB. Helena u nás zorganizovala setkání jejího klubu aktivních členek a byla to jízdy plná energie. Bylo to první akce v našem "coworkingovém centru my.pled KLUBU" za účelem výměny zajímavých informací a představení zajímavých projektů a to nejen my.pled, ale i projekt Harmonelo. V rámci akce jsme měly možnost ochutnávat vína od vyhradního dovozce ABA - dárky s nápadem.

A proč právě spojení s paní Helenou? Protože v rámci našeho my.pled KLUBU vyznáváme společné myšlenky. Její odpověď na otázku "proč zrovna klub?" je jednoznačná: „Není důležité, zda podnikáte, vedete firmu, jste na začátku své pracovní kariéry či hledáte smysluplné trávení času poté, co jste jí ukončila. Co nás spojuje je aktivní přístup k životu, zvídavost, radost a touha dělat nové věci a potkávat nové lidi.“ A tyto myšleny vyznává již více než 900 členek klubu HELAS.

Plánujeme další akce partnerů, se kterými máme stejné myšlenkové propojení, ale i vlastní klubové akce se zajímavými osobnostmi či projekty.

Těšíme se na vás, že nás také navštívíte.

Kateřina & Helena