Podzim v 33 stupních? Mahulena Bočanová je velký profík

Máme za sebou užasné foceních novinek my.pled pro kolekci podzim/zima 2018/19 s  herečkou Mahulenou Bočanovou, která je nejen neuvěřitelná žena, ale hlavně velký profík. Fotit v teplých plédech v 33 stupních v červenci? To chce odvahu a ona ji s nami měla. A na výsledek se opravdu můžete těšit už 1.9.2018, tady na našich stránkách a eshopu.

V rámci nové kolekce podzim/zima 2018/19 představíme 2 novinky nových střihů a modelů. První novinka - svetrový pléd . Nosit pléd místo svetru, kdy jen přehodíte a jdete? No není to příjemná vidina? Žádné obepnuté svetry a díky nim zmačkané košile, šaty, zničený účes a make up, už nic takového.  A hlavně se pod pléd schová i to, co schovat  chceme. Není nic příjemnějšího než se zabalit do teplíčka a stále vypadat žensky a elegantně.

Druhá novinka přinese plédy, které mají zajímavé originální zapínání, takže můžete nejen přehodit, ale i zapnout a díky tomu vytvoříte skoro “poncho”. Variabilita zapínání a přehazování vás bude bavit.

U obou těchto novinek budeme stále přicházet s novými materiály a vzory. A doufáme, že i díky vašim podnětům a nápadům, co by jste rády našly v novinkách a jaký druh střihu, materiálu či barvy vám u nás chybí. Tak se nestyďte a napiště nám! Těšíme se na vaše názory a věřte, že každý pečlivě zvážíme a když se vás sejde víc, zařadíme do našich dalších novinek.

Velké poděkování:

Modelka: Mahulena Bočanová

Image: Pavel Kortan

Fotograf: Martin Vítek (www.martinvitek.com)

 

Vaše Kateřina & Helena