Naš nový "plédí" domov

Už jsem se zabydlely, ale dalo to fušku. Stěhování během koronaviru, bylo náročné (tuto koronavirovou situaci opravdu nikdo z nás neplánoval), ale aspoň jsme měli čas si vše pěkně připravit a rozmyslet.

Náš nový "plédí" domov má obrovskou atmosféru, je nabitý energií, protože jsme ho s velkou láskou připravovaly. Náše hlavní mužská posila a kreativec všeho druhu Jan Šimr, dokonce sám navrhl, ale i vyrobil systém světel, který dodávají zajímavý ráz celému prostředí. To musíte vidět!

Na rozhraní Ořechovky a Střešovic máme teď nový showroom, kde vítáme všechny příznivce my.pled, ale nejen ty. Máme zde mnohem větší nabídku než na e-shopu, proto je fajn nás tady navštívít. Nejenže vyzkoušíte vše, ale hlavně vám poradíme s nošením, ale i s možným stylingem, co k čemu.

Ale my.pled nejsou jen plédy. Jsou to především ženy, které je nosí. Ženy, které ví co chtějí, mají rády eleganci, ale zároveň volnost a přirozenost. Proto jsme již před časem založily my.pled KLUB. Dvakrát do roka pořádáme setkání u zajímavých partnerů s představením nových kolekcí. Ale zde jsme vytvořily i coworkingové místo my.pled KLUBU, kde se můžeme společně scházet a sdílet zajímavé věci. Moc se na vás těšíme!

Kateřina & Helena