Módní přehlídka s Leošem Marešem

A máme to za sebou! Konečně jsme se odhodlaly předstoupit před širokou veřejnost skrze média a uspořádaly jsme pro ně módní přehlídku. A proč jsme tak dlouho čekaly, když už jsme na trhu přes dva roky? Za tu dobu je za námi poctivá práce včetně průzkumu trhu - co ženy zajímá, co chtějí, co očekávají, co se jim nelíbí a co líbí. Tři roky práce přineslo přes 30 různých střihů, přes 10 možností různých uchytů, modely pro zimu, jaro, léto i podzim, modely pro různé příležitosti. S požadavky našich klientek jsem rostly a stále se zdokonalujeme. A hlavně bylo potřeba to nejdůležitější a to nejtěžší - vhodné materiály pro dané střihy a období. Protože naše hlavní krédo je …. na křídlech volnosti a elegance.

A těď jsme se už odhodlaly. Ne, že by tím práce skončila, ba naopak, začala. A na vše se moc těšíme, protože nás to strašně baví. Ale nestačí jen dělat plédy pro sebe, ale pro všechny ženy, proto jsme potřebovaly čas přijít na to, co ostatní ženy potřebují.

Nádherné prostředí restaurace Pohostinec Karlín, krásné modelky a do toho přijel Leoš Mareš ve svém Trabantu a celou tu naší show velmi vtipně odmoderoval. Nejen, že jsme se všichni bavili a smáli (a teď si dovolím nebýt skromná), všichni naše plédy na krásných modelkách v pohybu obdivovali.  Protože pléd dostává svojí podobu až na ženě samotné.

Akci navštívilo mnoho celebrit a fotilo se, točilo se. Nakonec i vylosované dámy získaly na památku krásné plédy.

Pár fotek z akce:

Leos

 

Snímek obrazovky 2021-12-29 v 8.34.08Snímek obrazovky 2021-12-29 v 8.34.18Snímek obrazovky 2021-12-29 v 8.33.57