Focení s Gabinou Partyšovou je jako plavba na vlnách pozitivní energie

Vždy jsem ji obdivovala jako moderátorku, silnou ženu a krasavici. Nevím jestli je to tou jogou, které se teď aktivně věnuje a dokonce má i své studio, ale být s ní a pracovat, je jako nabít se u čerpací stanice na další jízdu. Pro focení kolekce podzim/zima 2019 jsme tentokrát s Helenou a fotografem Martinem Vítkem zvolili atelier Hala 11, protože jsme potřebovali reprezentativní prostory, které podrthnou francouzskou linku elegance nové kolekce.
 
     
 
A hlavně! Fotili jsme novinku! Plesové plédy s krásnými šaty od Svatební salon Delta ve kterých Gabina vypadala jak kněžna monacká. Krása střídala nádheru. Tyto plédy jsou řešení, když chcete jít do společnosti v krásných šatech a přemýšlíte, co na ně, aby jste nezmrzla. Ideální je připravit je v našem “Salonu na míru” pro vás, ale budeme mít v showroom i na výběr.
 
 
Ale byl i čas na srandičky.
 
 
Po oficiální představení nové kolekce v rámci 5. Setkání vyjímečných žen my.pled klubu dne 10.9. v multimediálním prostoru STOPKA vám všechny plédy tady představíme. A věděla jste, že koupí pledu se taky stanete členkou my.pled klubu se všemi výhodami? Pokud nemáte registraci, určitě se ozvěte.
 
Kateřina Urban Samková