Elegantní pomocník každé maminky

Období mateřství je pro každou maminku i nastávající maminku krásné, ale zároveň náročné období ve všech ohledech. Jednou z věcí, kterou řešíme každý den je, co si vzít na sebe. Preference se sice mění, ale pořád chceme být elegantní a chick, cítit se dobře a hlavně pohodlně. Mění se nám tělo, připravujeme se na příchod potomka a je velmi těžké průběžně přizpůsobovat šatník. Po porodu se různě rychle vracíme do normálu a i když se nám podaří zhubnout, ne všechny máme takové štěstí, abychom si udržely jednu konfekční velikost. 

Módní pléd se v tomto období stává ideálním pomocníkem, který respektuje všechny velikosti! Zahřeje, neškrtí a jen nás obejme. Přizpůsobí se každé velikosti. Je to nadčasový módní kousek, který nám pak ještě zůstane na celý život. A navíc vypadá elegantně, že jej můžeme vynést i do společnosti.

my.pled vytvořil speciální kolekci módních plédů z kvalitního fleesového (antipeeling – nedělá nošením žmolky) materiálu, který je pro toto krásné období mateřství ideální. Jmenuje se SWEET HOME.

Výhody pro těhulky

  • Jak roste bříško, pléd vás jen krásně zabalí. Lze jej nosit k civilnímu oblečení, na doma ale skvěle poslouží i na cestování. Můžete ho mít v létě přes šaty při chladných večerech, na jaře a na podzim přes svetr, halenku. V zimě se dá vzít přes bundu či kabát, který nedopnete a on vše potřebné pěkně zabalí do tepla.

 

 

Výhody pro maminky s miminkem a malými dětmi

  • Jako maminka s malým miminkem budete pořád v jednom kole a potřebujete co nejvíce pohodlí a prostoru pro aktivní pohyb. Pléd vám ho v maximální míře umožní.
  • KOJENÍ – zde je pléd velký pomocník a to nejen, když své dítě kojíte na veřejnosti, kde si ho krásně k sobě zabalíte a můžete zakrýt cípem, ale i u větších kojených dětí, které vše kolem rozptyluje tak mu vytvoříte v plédu soukromí.
  • DEKA vždy po ruce. Pokud máte svůj pled vždy po ruce, poslouží i jako úžasná deka, do které miminko můžete zabalit, či ho s ním přikrýt, když máte pocit, že potřebuje teplo.

A co až děti odrostou? Váš pléd bude stále vaším elegantním doplňkem pro volnočasové aktivity ve městě, na chalupě, nebo třeba při kempovaní. Stane se vaším parťákem v eleganci i v denním životě.