Černobílý svět je plný elegance

 

Dělaly jsme všechno proto, aby nás covid a nic jiného nezastavilo. A díky vám všem, jsme to zvládly a mohly jsme připravit se vší parádou i novou kolekci pro letošní podzim/zimu 2021.  

Pro naši novou kolekci jsem zvolila základní barvy, které pro mě moc znamenají – černou a bílou. Černá není pro mě negativní barva, ale naopak, i v předešlých dobách symbolizovala vždy ochranu a sílu. Oproti tomu bílá je barva harmonie, míru a odpuštění. A dnešní doba potřebuje tyto symboly. Potřebujeme najít znova svojí vnitřní stabilitu a vyrovnanost. 

      

V této kolekci je další nový prvek pro my.pled, který právě černá barva a její kombinace s bílou dovoluje, a to je prodloužení délky cípů i zad. Díky tomu i více podtrhuje eleganci a pléd je tak velmi lichotivý k všem ženským tvarů. A to jsou hlavní přednosti my.pled, které respektují ženy jaké jsou, protože kým jsou, to vytváří jejich vnitřní já.

Výrazným prvkem doplňující tuto kolekci je kožený pásek, který pro nás ručně šije výroba v Třebechovicích nad Orbitem. Žádný východní levný dovoz, pravá poctivá česká práce. Pásek je universální a jde využít i k jinému oblečení. Většinu najdete na našem e-shopu, ale POZOR, vše je v omezeném počtu kusů.

Věřím, že si naši novou kolekci oblíbíte a budu se těšit na váš názor.

Kateřina my.pled