Blížící se jaro/léto ve veselých barvách

Přesto, že všichni prožíváme těžké časy, je potřeba neztratit optimismus a naději, že bude lépe. Je to těžké, pro někoho ještě těžší, ale nesmíme to vzdát. My ženy máme výhodu, že si umíme udělat i drobné radosti, které nám dodají pozitivní síly. A právě na to jsem myslela, když jsme připravovali novou kolekci. Barvy, které potěší a podtrhnou naši ženskost. Materiály, které pohledí a které zaujmou na první pohled. Je mým snem, aby každý pléd měl kouzelnou moc, když jsi ho obléknete, svět kolem vás dostane jasnou pozitivní barvu. Pojďte to s námi vyzkoušet.

Kateřina Urban Samková

  1. část – jarní kabátky. Zajímavé materiály svetrového typu, velmi příjmené. První s úchytem ve předu, jednoduchá manipulace. Druhý s naším hitem, jenž je pásek s průvlekem na zádech, velmi elegantní.

2. část – Madam COCO. Krásné, velmi elegantní plédy se zajímavým třpitem přímo v materiálu. V pěti barvách. Tyto plédy jsou bez všitého úchytu, ale nabízíme je s okrasnou sponou. Material umožňuje sponu použit bez poškození látky.

3. část – Summer BASIC. Tyto plédy jsou pro nás absolutní hit. Jsou ze 100% lnu, velmi příjemné a mají zajímavý lesk, který jim dává nádech exklusivity. Díky materiálu jsou barvy výrazné. Krásně drží při přehozu a vytvářejí přirozené řasení materiálu. Vhodné k džínám, ale i k letním šatům.

4. část – Orient STAR. Když půjdete v tomto plédu v létě po ulici či pláži, věřte, že se budou za vámi ohlížet. Tento pléd strhuje pozornost nejen svým vzorem, ale hlavně látkou, která kolem vám tančí. Je to umělé hedvábí (chráníme přírodu) a je velmi lehounké a vzdušné. Tento pléd dle barev máme ve dvou střizích – kulatý a cípatý. Navíc má uplnou novinku – magnetkový úchyt. Není vidět a přitom krásně drží.