Přichází podzim a s ním trend "vrstvení". Jak na to?

Podzim je roční období, které nám přináší širokou škálu barev, chladnější počasí a otevírá nám dveře do světa vrstvení. Stejně jako naše příroda přechází do tohoto období s jakousi poezii, i náš šatník by měl projít proměnou, která odráží změnu sezóny. Ale jak připravit šatník na podzim?

Příprava šatníku na podzimní období se může zdát jako náročný úkol, ale s trochou plánování a pár zásadami se z něj stane vzrušující dobrodružství.

Začněme tím, že se podíváme na to, co už ve svém šatníku máme a co je třeba již vyřadit. Využijte tohoto procesu jako možnosti přehodnotit svůj styl a zamyslet se nad tím, co chcete svým oblečením vyjadřovat. Podzim je ideální doba pro vrstvení, takže hlavním cílem je zajistit, aby se ve vašem šatníku našlo dostatek vrstev, které lze snadno kombinovat a vytvářet tak různé stylové varianty.

V pohodlí domova nebo na procházce parkem, když se listí začne měnit na ohromující podzimní barvy, pléd je must-have, který každý potřebuje na podzim. Ale proč? Důvody jsou nesčetné a přesahují pouhou funkci zahřátí.

Vrstvení je základním prvkem podzimního oblečení. Plédy jsou ideální pro vrstvení, protože poskytují potřebné teplo bez přidání další hmotnosti. Jsou praktické, funkční a mohou být skutečně elegantní.

Plédy jsou skvělé, pokud jde o přizpůsobení se měnícím podzimním teplotám. Ráno může být chladno, ale odpoledne se může oteplit. S plédem můžete snadno přidat nebo odebrat vrstvu podle potřeby, aniž byste museli nosit několik svetrů nebo bund.

Navíc, plédy jsou skvělým způsobem, jak přidat nějakou barvu nebo texturu do vašeho outfitu. Jsou dostupné v široké škále stylů, vzorů a barev, takže můžete najít ten pravý, který odpovídá vašemu vkusu a osobnosti.

my.pled poskytuje různé styly, střihy a materiály. Jen si vybrat. Doporučení pro podzim:

 

  1. Svetrové plédy

  1. Víkendové plédy

  1. Elegantní plédy - kabátkové