Podzimní radovánky v my.pled klubu

Tento rok je opravdu všechno převrácené a koronavirus nám všem zamíchal pěkně s životy. Je na každém z nás, jak s tímto časem naložíme. A my jsme se do toho pěkně opřely. Nový showroom, nové směry, nové spolupráce a za to vděčíme vám klientkám, protože nás podporujete a dodáváte nám spoustu energie jít dále. Vaše příspěvky, komentaře, emaily, za to vše jsme neskutečně vděčné a proto ani na chvíli nepolevíme.

Novou kolekci PODZIM 2020 jsme skromně představily tento týden v našem novém showroomu na Ořechovce a zase jsme to stihly těsně před omezením akcí a zpřísněním rouškových pravidel. A byla to paráda! Věříme, že členky našeho klubu si to užily.

Pro PODZIM 2020 jsme připravili nové typy svetrových a kabátkových plédu. A připravujeme i další neb zájem byl velký.

my.pled hvězdy kolekce byly plédy výrazných barev, které předváděla naše Kateřina Wohlman Votavová.

U nových svetrových plédu z velmi jemného a zajímavého materiálu jsme použily zkrácené lemy kolem krku, které vám vytvoří po zabalení takový "rolák".

A neodolaly jsme, už u nás klasice, elegantnímu podzimnímu plédu s ramením úchytem z velmi exklusivní látky v třech barevných kombinacích.

A na žádost klientech nabízíme i světlé svetry, kterému kraluje my.pled Snow field, který je opravdu sněhový :-)

Věříme, že si u nás vyberete a nejlepší je zajít za námi do showroom. Preferujeme osobní přístup, rády vám poradíme jak plédy nosit, či případně spolu vymyslíme, co by se vám líbilo. Věřte, že hlavně vy nás inspirujete!

Kateřina & Helena